Markedsføring der giver meningReklame- og marketingbranchen i dag er gennemsyret af mange flotte ord, begreber og terminologier, som nogle gange gør det vanskeligt at få øje på kerneopgaven.
I virkeligheden er det ikke særligt langhåret - det handler jo i bund og grund bare om at bane vej for et salg, men for at din markedsføringsindsats kan måles på bundlinien, er der dog en række vigtige parametrer, der skal være på plads først.
Vi har groft delt det ind i 3 hoved kategorier - Strategi - Koncept - Design.

Vi laver således ikke grafisk design bare for designets skyld, men får virksomhedsidé, strategi, grafisk design og identitet til at gå hånd-i-hånd, så indsatsen samlet set bakker op om forretningen, hvilket er vigtigt for at sikre en høj effekt af marketingindsatsen.

Vi leverer løsninger til alle former for medier og materialer - Lige fra online markedsføring, virksomheds-identiteter, præsentationsmaterialer, messematerialer og alle former for print og salgsmaterialer.


Strategi:

Godt begyndt er halvt fuldendt

For at få mest muligt ud af marketing indsatsen, er det vigtigste at få defineret sit udgangspunkt og mål.
Hvem er I, hvad vil I og hvor vil I hen? Hvem er jeres konkurrenter, hvad gør jer unikke og hvilke udfordringer står i overfor.

Når udgangspunktet og fundamentet er på plads, kan der udvikles kreativ og effektiv markedsføring, som skaber det brand og den position i kundernes, medarbejdernes og øvrige interessenters bevidsthed, som virksomheden stræber efter - og som man gerne vil lave forretning med!

Læs mere om processen her


Koncept:

Ideen bag er det vigtigste

Når udgangspunktet er defineret og målet afstukket, er den vigtigste øvelse at få formuleret den “krog”, som bla. kommunikationen og indsatsen kan hænges op på. Konceptet skal afspejles i alt hvad virksomheden siger og gør - på tværs af medier og materialer, for at brandet bliver stærkt nok til at sætte aftryk i målgruppens mindset.

KoMuhNIKATOR udvikler effektive koncepter, der vil blive husket af dine kunder og forankret blandt dine medarbejdere. Men vi kan naturligvis også arbejde videre på et allerede eksisterende værdiløfte og koncept og blot udarbejde enkeltmaterialer, som bakker op om det, I allerede har defineret.

Læs mere om processen her


Design

Design skaber identitet

Virksomhedens visuelle identitet er i høj grad med til at signalere, hvem man er og hvad man står for. Klæder skaber folk, så at sige.

Vi udarbejder nutidige grafiske løsninger, der binder en rød tråd mellem virksomhedens DNA, målsætningen og det unikke koncept der skal tegne forretningen.
Vi dækker hele paletten af medier og virkemidler - brochurer, annoncer, web, promotions osv. Både samlet set, men kan naturligvis også blot lave enkeltstående løsninger, hvis I har brug for dét!

Læs mere om processen her