Jeg tilbyder at komme ud og sidde hos jer, så I kan få professionel marketingassistance INHOUSE


Har I for travlt, er firmaprofilen blevet støvet, hjemmesiden forældet, annoncerne de samme som blev indrykket sidste år eller trænger jeres markedsføring bare til lidt grundig opmærksomhed, fornyelse og forandring?

Jeg tilbyder professionel marketingassistance, som I kan benytte jer af INHOUSE - præcis tilpasset virksomhedens behov.
Det kan være alt fra et par faste dage om ugen til tidsbegrænsede projekter eller på ren timebasis.

Fordele:

Udgifterne til en fuldtids marketing medarbejder kan erstattes af en skræddersyet løsning efter behov, samtidíg med I har mulighed for at få højt kvalificeret professionel hjælp til jeres marketing opgaver.
I skal ikke tænke på andet end en stol, et skrivebord og nogle opgaver. Jeg kommer med egen computer inkl. de nødvendige programmer og masser af viden og erfaring i bagagen, og kan hurtigt indgå i et eksisterende marketingteam eller arbejde med selvstændige individuelle opgaver efter behov.

Kompetencer:

Jeg er leveringsdygtig i stort set alle dicipliner indenfor markedsføring lige fra strategisk rådgivning, konceptudvikling og grafisk design til levering af færdigt materiale. Min erfaring spænder fra at kunne udvikle, planlægge og tilrettelægge overordnede marketing- og kommunikationsstrategier til at designe, skrive og opsætte materialer til færdige produktioner på alle slags medier og materialer. F.eks. online markedsføring, virksomheds-identiteter, instore og POS, emballagedesign, events, radio, PR, messer og generelle branding aktiviteter og alle former for print og salgsmaterialer m.m.

Hvad koster det?:

Det er helt sikkert billigere end at bruge et traditionelt reklamebureau eller ansætte en fuldtids marketing medarbejder :-)

Kontakt mig for en uforpligtende snak om muligheder. Derefter sender jeg gerne et tilbud skræddersyet til jeres ønsker.
Ring på tlf. 25894894 eller send en mail til: mail@komuhnikator.dk

 
Linda Andersen
Jernbanegade 21. 1 sal
6400 Sønderborg

Tlf.: 74 486 486
Mobil: 25 894 894
Mail: mail@komuhnikator.dk
 

Ring 25 894 894 eller skriv til mail@komuhnikator.dk

Når du er klar til at skabe forretningsværdi gennem strategisk solide og konceptuelt stærke løsninger ;-)